Muay Thai Büyükler Türkiye Sampiyonası’nda Melikgazi başarısı

ANTALYA'DA DÜZENLENEN MUAY THAİ BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MELİKGAZİ BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN 4 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR.ANTALYA'DA DÜZENLENEN MUAY THAİ BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MELİKGAZİ BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN 4 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİY

ASAYİŞ 6.04.2022 17:14:23 0
Muay Thai Büyükler Türkiye Sampiyonası’nda Melikgazi başarısı
Antalya’da düzenlenen Muay Thai Büyükler Türkiye şampiyonasında Melikgazi Belediyespor Kulübünden 4 sporcu Türkiye Şampiyonu oldu.
5 sporcu ile şampiyonaya katılarak büyük başarı sağladıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Her zaman spor ve sporcunun yanındayız. 4 sporcumuz kilolarında Türkiye şampiyonu oldular. Sercan Koç Türkiye Şampiyonu (5 galibiyet), Menşure Karadayı Türkiye Şampiyonu (5 galibiyet), Gülistan Turan Türkiye Şampiyonu (5 galibiyet), Ayşe Karakuş Türkiye Şampiyonu (5 galibiyet) oldular. Sporcularımız Melikgazi’mizin gururudur ve onlar sayesinde Melikgazi’miz artık şampiyonluklarıyla da anılan bir şehir haline geldi. Onları yürekten kutluyorum ve daha da başarılı olacaklarına inanıyorum. Onların daha da başarılı olması için gereken tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Elde edilen başarılarda emeği geçen başta antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerini de tebrik ediyorum” diye konuştu.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ