MİLLİ TAKIMIN TERCİHİ KAYSERİ LOKUM EVİ OLDU

Mükremin Erdal Cebe, Seyit Cem Ünsal ve milli takım hocalarını ağırladı.

GÜNCEL 19.09.2024 15:12:00 0
MİLLİ TAKIMIN TERCİHİ KAYSERİ LOKUM EVİ OLDU

Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde 4 takımın katılımıyla gerçekleşen U 16 Milli futbol takımları buluşmasında şampiyon olan takımımızın teknik kadrosu ağızlarını Kayseri Lokum evinde tatlandırdı.

Amatör spor camiasının tanınmış ismi Lokum evi işletmecisi Mükremin Erdal Cebe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

U 16 Milli  futbol takım sorumlusu antrenör Kayseri'nin ilk Türk futbolcusu olarak Barselona'da futbol oynayan kardeşim aynı zamanda takım arkadaşım ve hoca arkadaşları bizleri lokum evini ziyarete geldiler. Hoş geldiler sefa geldiler. Seyit Cem Ünsal hocam ve milli takım hocalarımıza sonsuz teşekkürler. Allah yollarını açık etsin, başarıları daim olsun inşallah.

Öte yandan Kayserispor'da yıldızlaşan U16 Milli futbol takımı teknik direktörü Seyit Cem Ünsal'da Kayseri'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde hizmete sunulan tesislerden övgü ile bahseden Ünsal, kupayı kazanmalarının turnuvayı daha da anlamlı bir hale getirdiğini söyledi.

Ünsal, Lokum Evinde mükemmel ağırladıklarını sözlerine ekleyerek Mükremin Erdal Cebe'ye teşekkür etti ve Kayserispor camiasına da selamlarını iletti. MUSTAFA CENGİZ 


KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

ELİTAŞ: TİP MİLLETVEKİLİ AHMET ŞIK, MECLİSTE TERÖR ESTİRDİ

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ İL BAŞKANI HALİT YAĞMUR: HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR

DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”