MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kendisine Kayserili bile değil yönünde eleştirilerde bulunanlara sert bir dille cevap verdi.

SİYASET 28.08.2024 10:54:00 0
MİLLETVEKİLİ ERSOY

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kendisine Kayserili bile değil yönünde eleştirilerde bulunanlara sert bir dille cevap verdi. Ersoy, “Kendini Kayseri’nin sahibi olarak gören bu kişilere söyleyeceğim tek söz, doğru koşullarda verdiğimiz bu mücadeleyi sahip oldukları çirkinliklerle asla örtemeyecekler dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kayseri'de kendisine yönelik eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Ersoy, şu ifadeleri kullandı.” Kendini Kayseri’nin sahibi olarak gören bu kişilere söyleyeceğim tek söz, doğru koşullarda verdiğimiz bu mücadeleyi sahip oldukları çirkinliklerle asla örtemeyecekleridir Bir büyüğümün geçmişte bana verdiği şu nasihatin ne kadar değerli olduğunu şu anda çok daha iyi anladım. Bana şöyle demişti: “Büyüklerine saygı göstermelisin, onlar yolun kolay olsun diye senin için yolu açarlar. Fakat onların çukura düştüklerini görürsen ne yapman gerektiğini şimdiden öğrenmelisin.”Gecemizi gündüzümüze katarak verdiğimiz bu mücadeleye eleştirecek hiçbir şey bulamayıp sadece bu adam Kayserili bile değil diyerek arkamdan konuşmayı, daha doğrusu kendinizi küçültmeyi ne zaman bırakacaksınız? Heyecanınızı kaybetmişsiniz. Kapalı kapılar ardında dedikodu yapmaktan bir adım ileri gidemeyen aslında zavallı kişilersiniz. Biz Kayseri gençleri olarak tarihin kaydettiği her büyük başarının heyecanın zaferi olduğunu biliyoruz.  Dedikodularınızla heyecanımızı bitiremezsiniz. Bu şekilde davranmaya devam ederseniz Kayseri’nin şanlı geleceğine bizimle beraber asla yürüyemeyeceksiniz.  Şunu asla unutmayın: Bizim gibi dava adamları bize sıkıntı yaşatan şartları melanet bucağı değil, ana kucağı olarak kabul ederiz. Yazımın başında da belirttiğim gibi, layık olmayanların çukura nasıl itileceğini bir büyüğümün bana verdiği nasihatten anlamıştım. Bizler başarının şerefini paylaşmayı en iyi bilenlerdeniz. Ancak bu alçakgönüllü tavrımızı saflık olarak görenleri ise tek hamlede layık oldukları çukurun içine atmayı herkesten de iyi biliriz.” Haber: Mehmet Yılmaz

 


KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

ELİTAŞ: TİP MİLLETVEKİLİ AHMET ŞIK, MECLİSTE TERÖR ESTİRDİ

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ İL BAŞKANI HALİT YAĞMUR: HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR

DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”