MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

KALIN: MİLLİYETÇİ HAREKET TÜRK MİLLETİNİN HUZUR VE BEKASININ GARANTÖRÜDÜR

SİYASET 20.10.2024 12:02:00 0
MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

MHP Kayseri il Başkanlığının 101, Kocasinan ve Melikgazi ilçe Teşkilatlarının 90’ar yönetim kurulu üyeleri, “Ülkeye Sevda Ülküye Yemin” temalı toplantıda kamuoyuna tanıtıldı. 

Tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Milletvekili Baki Ersoy’da katıldı. Burada bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, “Üç hilalin haşmeti dostlara ve mazlumlara güven,  hainlere ve gafillere korku vermeye devam etmektedir dedi. Kalın,” Milliyetçi Hareket var oldukça umut vardır, karamsarlığa yer yoktur. Milliyetçi Hareket Türk milletinin huzur ve bekasının garantörüdür. Gafiller ne söylerse söylesin, hainler ne yana giderse gitsin bizim yönümüz de, yolumuz da bellidir.Çünkü  Hareketimiz dualıdır” ifadelerini kullandı.

Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Tanıtım toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını MHP il Başkanı Enes Ertuğrul Kalın yaptı. Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Kalın, şunları söyledi.”Kayseri'de sıkılmadık el, girilmedik hane bırakmadan, her bir hemşerimizi kucaklayacak, üç hilalli sancağımızı Kayseri’de daha da yukarıya taşımanın gayret ve kararlılığında olacağız. Fitneden, fesattan, hasetten değil birlikten, beraberlikten, rahmetten yana olacağız. Ayrılık ateşini harlamaya çalışanlara inat birlik kazanını körükleyeceğiz. İstişare ve meşveret halinde şehrimizin ve hemşerilerimizin hakkını, hukukunu muhafaza etmenin derdini taşıyacağız. Değerli yöneticilerimizle birlikte bu güzide şehrimizin nabzını tutacak, Kayserimizin her karışında emeğimiz ve izimizle yer alacağız.Bizler yarım asrı aşan mücadele geleceğimizle bu güzel ülkeye olan sevdanın ve kutlu ülküye edilen yeminin temsilcileriyiz. Erciyes Dağından esen rüzgarın Tanrı Dağları’na ulaştırdığı selamın sahipleriyiz .Boşa harcanacak vaktimiz yoktur.Üç hilalin haşmeti dostlara ve mazlumlara güven, hainlere ve gafillere ise korku vermeye devam etmektedir.Milliyetçi Hareket var oldukça umut vardır, karamsarlığa yer yoktur. Milliyetçi Hareket Türk milletinin huzur ve bekasının garantörüdür.Gafiller ne söylerse söylesin, hainler ne yana giderse gitsin bizim yönümüz de, yolumuz da bellidir! Hareketimiz dualıdır.”

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder’de konuşmasında, İlkokul çağlarımızda "Varlığım Türk varlığına armağan olsun!" diyerek tanıştığımız kutlu davamızın bugün Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu makam bizim için özel bir anlam ifade etmektedir. Kardeşimize nasip olmayan makam bizlere nasip olmuştur. Onun içindir ki bu makam bize öncelikle bu dava için şehit olan, gazi olan, bedel ödeyen, gecesini gündüzüne katan vaktinden zamanından ailesinden fedakarlık yapan tüm dava arkadaşlarımızın ve rahmetli kardeşim Kürşat Önder'in bizlere emanetidir. Bizler Elhamdülillah Müslüman Türk'üz, Ülkücü bir ailenin Ülkücü evladıyız. Gerekirse seve seve canımızı veririz ama emaneti kirletmeyiz, lekelemeyiz, yere düşürmeyiz. Bizlere olan inancı ve güveni sarsmayız.  Son olarak görev yaptığımız sürece ben ve ekibim gece demeden gündüz demeden, bıkmadan usanmadan, yılmadan yıkılmadan çalışacağıma ve başaracağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Bizim gözümüzde bu bir bayrak yarışıdır, bizden önce görev yapan tüm dava arkadaşlarımıza, yöneticilerimize, başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnandığımız dava uğruna taş üstüne taş koyan tüm dava arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Allah bizlere de günü vakti gelince tertemiz aldığımız bu bayrağı bizden sonraki arkadaşlarımıza tertemiz teslim etmeyi nasip etsin.”

MHP Melikgazi İlçe Başkanı Murat Titizbaş’da konuşmasında şu ifadeleri kullandı.  Bu bayrak yarışında devraldığım bu görev, sadece bir unvan değil; sorumluluk, vefa ve ülkümüze olan sadakatin bir göstergesidir. Her bir dava arkadaşımızla omuz omuza vererek, Melikgazi’mizin, Kayseri’mizin ve nihayetinde ülkemizin çıkarları için var gücümüzle çalışacağız. Bizler için hizmet etmek, her şeyden önce bir sevda işidir. Bu sevdayı yüreğimizde büyüten, milletimize olan inancımızdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her zaman olduğu gibi, devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkücü Hareket, Türkiye’nin geleceğine yön veren, adaletin, hakkın ve hakikatin savunucusu bir harekettir. Bu bilinçle hareket etmek, bizlere düşen en büyük görevdir. Bugün burada, büyük bir ailenin ferdi olarak, yeni yönetimle birlikte, ülkemize daha güzel hizmetler sunacağımıza inancım tamdır. Her bir dava arkadaşımızın destekleriyle, Melikgazi’de daha güçlü, daha kararlı ve daha başarılı bir sürece hep birlikte imza atacağız.Bu kutlu görevi devralırken, Allah’tan niyazım, milletimize hizmet yolunda bizi muvaffak kılmasıdır.  Hep birlikte, ‘önce ülkem ve milletim’ diyerek, durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin  bizlere gösterdiği hedef ve oluşturulan teşkilat yapısı, sarsılmaz inancı ile Cumhur İttifakı üyesi olan MHP kadroları üzerine düşen siyasi sorumluluğunu kararlılıkla sürdürecek. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdi. ”

Haber: Mehmet Yılmaz

 

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI