MHP’LİLERDEN PINARBAŞI ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Pınarbaşı’na çıkarma yaptı.

8.05.2024 10:48:00 0
MHP’LİLERDEN PINARBAŞI ZİYARETİ

HALKLA BULUŞTULAR, İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Pınarbaşı’na çıkarma yaptı. MHP’li heyet Pınarbaşı’nda halkla bir araya geldi, İlçe Teşkilatında durum değerlendirmesi yaptı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il Yönetimi 2 Haziran’da tekrarlanacak olan Pınarbaşı seçimleri için seferber oldu ve yoğun bir çalışma içerisine girdi. MHP il ve Pınarbaşı ilçe yönetimi deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor. Teşkilat ilçesinin dört bir yanında seçim çalışması yaparak halka buluşuyor. Halktan Cumhur ittifakının adayı Memduh Uzunluoğlu’na destek isteyen MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, 2 Haziran seçimine kadar durmak yok. Tüm teşkilatımızla sahada olacağız. Pınarbaşı ilçesi kazan biz kepçe. Gitmediğimiz mahalle kalmayacak. Sıkmadık el gönül almadık insan bırakmayacağız. Pınarbaşı’na ve halkına hizmet etmekten geri kalmayacağız. Bugün Pınarbaşı’nda esnafımızla, halkımızla bir araya geldik. Onların derdini, sıkıntısı ve isteklerini dinledik. Aldığımız tüm istekleri de not ederek ilgili ve yetkililere bildirdik. Şimdi halkımıza hizmet bizden destek sizden diyoruz. İnşallah 2 Haziran’da halkımız Cumhur ittifakından yana oyunu kullanacak dedi. Başkan Demirezen ayrıca MHP Pınarbaşı İlçe Teşkilatında da partililerle istişarede bulundu, ilçe Başkanı Kadir Akbaş’tan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Haber: Mehmet Yılmaz


YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ERDOĞAN’A ZİYARET

SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

MHP’Lİ GÜLSEVEN: “2 HAZİRAN VEFANIN GÜNÜDÜR”

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT