MHP İL YÖNETİMİ BÜNYAN’DA

MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.04.2024 14:25:00 0
MHP İL YÖNETİMİ BÜNYAN’DA

BAŞKAN METİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirezen’e, Teşkilat Başkanı Aytaç Geziciile KAÇEP İl Başkanı Gülsüm Gökçe’de eşlik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Partisinin ilçe belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Demirezen, önceki günde İl yöneticileri ve KAÇEP Başkanı Gülsüm Gökçe ile Bünyan’a çıkarma yaptı. Demirezen, burada 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Bünyan belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Metin’i kutladı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca Demirezen, başkan Metin’e, ziyaretin anısına Osmanlıyı simgeleyen tablo hediye etti.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Bünyan Belediye başkanı Selahattin Metin, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanımız Seyit Demirezen, İl Teşkilat Başkanımız Aytaç Gezici, KAÇEP İl Başkanımız Gülsüm Gökçe ve MHP Kayseri İl Yönetimi bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hediye takdim ettiler. Yönetimimiz ve tüm hemşerilerimizle gönül birliği içerisinde Bünyanımız için çalışacak ve ilçemizi geliştirerek kalkındıracağız. Destekleri, ziyaretleri ve değerli hediyeleri için kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”