MHP İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN:

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına yapılan baltalı çirkin saldırıya sert tepki gösterdi.

20.06.2024 10:01:00 0
MHP İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN:

ATATÜRK’ÜN HEYKELİNE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI LANETLİYORUM

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına yapılan baltalı saldırıya tepkiler sürüyor. Bir tepkide MHP il Başkanı Seyit Demirezen’den geldi. Demirezen, Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz bu bugünlerde kirli zihinler maalesef boş durmamıştır. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ayrıca bu kirli zihinlerinde gerekli cezaya çarptırılacaklarına inanıyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına yapılan baltalı çirkin saldırıya sert tepki gösterdi. Demirezen, şunları ifade etti.” Büyük Türk Milleti’nin ortak değeri ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Meydanında bulunan heykeline yapılan saldırıyı kınıyorum. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz bu günlerde kirli zihinler maalesef boş durmamıştır. Yapılan saldırıyı lanetliyorum. Son Türk yurdunun kurtarıcısı, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün manevi hatırasına saldıranlara da gerekli cezanın verileceğine inanıyorum.” 

Haber: Mehmet Yılmaz

Yorum

ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN STİCKER ÇALIŞMASI YAPTILAR

ANAHTAR PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ÇOPUROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA 8 İLÇEDE HALKLA BULUŞTU

YÜCEL; KURBAN PAZARINDA MÜŞTERİ YOK, SİFTAH YOK

AÇILIM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR

CHP'DE AŞKIN GENÇ'E YENİ GÖREV

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK TÜRKOĞLU KAYSERİ’DE

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI KAMPA GİRDİ

CHP'Lİ ÜNALMIŞ'TAN AK PARTİ VE MHP’LİLERE 'MÜJDE' TEPKİSİ