MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Ramazan ayı dolayısıyla Camii Kebir ve Kazancılar Çarşısı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek, sohbet etti.

SİYASET 2.03.2025 11:50:00 0
MHP İL BAŞKANI KALIN

MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Ramazan ayı dolayısıyla Camii Kebir ve Kazancılar Çarşısı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek, sohbet etti. Esnafların taleplerini dinleyen Kalın, bereketli bir Ramazan ayı geçirmeleri temennisinde bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın. Geçtiğimiz hafta sonu Camii Kebir ve Kazancılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Burada esnaflarla tek tek sohbet eden Başkan Kalın, esnafın Ramazan ayını kutladı. Çarşı esnaflarının istek ve taleplerini dinleyen Kalın, esnafın her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını yineleyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Kayseri’de Ramazan ayının her zaman beraberlik ve sükunet içerisinde geçtiğinin altını çizen Başkan Kalın, bu Ramazan ayının da bereket ve huzur getirmesini temenni etti. 

Haber: Mehmet Yılmaz

Yorum

ÖZER, ANKARA'DA İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

ÇOPUROĞLU, İNCESU’DA SAĞLIK HİZMETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

CHP’Lİ ÜNALMIŞ, “HALKIMIZIN SESİNİ YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

KARAMETE: DİKTATÖRLERİN YÖNETTİĞİ ÜLKELERİN HALİ ORTADA!

CHP AKKIŞLA İLÇE BAŞKANLIĞI GELENEĞİ BOZMADI

ŞAHİN, ESKİ İLÇE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

DEVA PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI 1.OLAĞAN İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

İDİZ: EKONOMİDE CİDDİ TEDBİRLER ALMAK KAÇINILMAZ HALE GELMİŞTİR

ÇAKMAK: BESLENME YOKSA EĞİTİM YARIM KALIR MESELE SİYASET DEĞİL

MHP MELİKGAZİ'DEN CAMİ CEMAATİNE ÇORBA İKRAMI