MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

TÜRK-İŞ'E BAĞLI SENDİKALARIN ŞUBE BAŞKANLARI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDE, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR, MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY VE İL BAŞKANI AHMET BAĞÇOVAN İLE GÖRÜŞTÜ.TÜRK-İŞ'E BAĞLI SENDİKALARIN ŞUBE BAŞKANLARI MİLLİYETÇİ HARE

YAŞAM 28.04.2023 20:15:19 0
MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak
TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile görüştü.

TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile bir araya gelerek kamuda çalışan 700 bin işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolü ile ilgili olarak görüştü. Yapılan görüşmede MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 700 bin kamu çalışanı işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolünün imzalanarak emeklilerin haklarını alması konusunun takipçisi olacaklarını ifade etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Konunun takipçisi olacağımızı belirtir, işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı şimdiden kutlarım" dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ