Melikgazi’den Bbattalgazi’de kat karşılığı konut ve dükkan ihalesi

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, BATTALGAZİ MAHALLESİ'NDE 1 BLOK 48 DAİRE 3 DÜKKÂN İÇİN İHALE YAPILACAĞINI SÖYLEDİ.

YAŞAM 21.08.2022 13:03:07 0
Melikgazi’den Bbattalgazi’de kat karşılığı konut ve dükkan ihalesi
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi’nde 1 blok 48 daire 3 dükkân için ihale yapılacağını söyledi.
İhale 24 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. Melikgazi Belediyesi olarak Battalgazi Mahallesi’nde büyük çaplı bir kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “İlçemizin daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biri. Battalgazi Mahallesi’nde fiziki ömrünü tamamlamış yapıların yıkılarak, daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik devam eden kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Battalgazi Mahallesi’nde kat karşılığı konut ve dükkân ihalemizi 24 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da düzenleyeceğiz. Belediyemiz hizmet binasındaki Encümen Salonu’nda yapılacak olan ihalemizle ilgili detaylar için 2521333 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız ile mahallelerimiz yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle prestijli mahalleler haline geliyor. Dönüşümden sonra yeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İhalemize katılmak isteyen tüm müteahhit firmalarımızı bekleriz” dedi.
Yorum

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ