Melikgazi’de personele yönelik aile eğitimi

İLÇEDE BİRÇOK PROJESİNİ 'ÖNCE AİLE' TEMASIYLA HAYATA GEÇİREN MELİKGAZİ BELEDİYESİ; PERSONELİNE YÖNELİK AİLE HAYATI VE AİLE İÇİ İLETİŞİMİ KONULU 'AİLE YAŞAM BECERİLERİ' EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ.İLÇEDE BİRÇOK PROJESİNİ 'ÖNCE AİLE' TEMASIYLA HAYATA GEÇİREN

YAŞAM 13.05.2025 12:41:42 0
Melikgazi’de personele yönelik aile eğitimi
İlçede birçok projesini ’Önce Aile’ temasıyla hayata geçiren Melikgazi Belediyesi; personeline yönelik aile hayatı ve aile içi iletişimi konulu ’Aile Yaşam Becerileri’ eğitim semineri düzenledi.
Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesi ile düzenlenen eğitim semineri hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Belediye personelimizi birçok alanda bilgi, donanım ve yeterlilik açısından desteklemek amacıyla çeşitli eğitimler düzenliyoruz. Bu kapsamda personelimize yönelik, aile içi iletişim, empati, problem çözme ve stres yönetimi gibi konuları içeren Aile Yaşam Becerileri Eğitimi düzenledik. Eğitim programımız ile aile bireylerinin yaşam kalitesini artırmayı, ailede birlik ve beraberliği ve iletişimi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Eğitim süresince personelimiz hem bilgiler edindi hem de günlük yaşamdan örneklerle konuları değerlendirme fırsatı buldu. Ailelerin yaşam kalitelerini arttırabilmek için belediye olarak çeşitli projeler hayata geçiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ’Aile Yılı’ ilan etmesinin ardından bu vizyon doğrultusunda ’Önce Aile’ temasıyla hazırladığımız projelerimiz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile aynı yolda yürüyor, aynı düşüncede projelerle ilçemize, ülkemize hizmet ediyoruz. Çünkü toplumun temel yapı taşı olan aile, güçlü ve sağlamsa toplum da güçlüdür. Yeni dönemde önce aile diyoruz. Bu yüzden okullarımızı, camilerimizi, Kur’an kurslarımızı, sosyal tesislerimizi bu çerçevede düşünüyoruz. İlçemiz için hazırladığımız Atölye Melikgazi, Çocuk Üniversitesi gibi projelerimiz de önce aile temasıyla hazırladığımız projeler arasında yer alıyor" dedi.
Başkan Palancıoğlu; çalışanların hem iş hayatlarında hem de özel yaşamlarında daha sağlıklı ilişkiler kurmalarını desteklemek amacıyla kurum içi eğitimlerin devam edeceğini belirtti.
Yorum

ÇOPUROĞLU, DEVELİ’DE HIDIRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

MHP KAÇEP'TEN KAYSERİ’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

MHP’Lİ AKKUŞ: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM

CHP GENEL BAŞKANINA TOKATLI SALDIRI

ERSOY’DAN GENÇ İSTİHDAMI İÇİN TBMM’YE SORU ÖNERGESİ

KENANOĞLU BELEDİYELERİ UYARDI

MHP İL TEŞKİLATINDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

KOCASİNAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÖZKAN HAYATINI KAYBETTİ

ZAFER PARTİSİN'DEN ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN 10 BİN İMZA

TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER BİR ARAYA GELDİ... ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI