Melikgazi’de Deprem Seminerleri Devam Ediyor

MELİKGAZİ BELEDİYESİ VE BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ KANDİLLİ RASATHANESİ İŞ BİRLİĞİ İLE MELİKGAZİ’DE DEPREMLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR.

YAŞAM 29.04.2023 09:05:28 0
Melikgazi’de Deprem Seminerleri Devam Ediyor
Melikgazi Belediyesi ve Kandilli Rasathanesi iş birliği ile Melikgazi’de depremle ilgili bilgilendirme seminerleri devam ediyor.
Deprem hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi Belediyemiz ve Kandilli Rasathanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde 3 Mayıs Çarşamba günü, deprem seminerlerimizin üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek bu haftaki seminerimizin konuğu olacak ve ’İklim Değişimi ve Krizi’ konulu güzel bir konuşma yapacak. Seminerde, deprem ve meteorolojik karakterli doğal afetler, küresel iklim değişikliği ve çözümü, ülkemizdeki iklim değişikliği ve kuraklık’ gibi birçok konu yer alacak. 03 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30’da belediyemizin tiyatro salonunda düzenleyeceğimiz, Adil Tek hocamızın konuşmacı olacağı seminerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ