Melikgazi Kayseri Basketbol,Doğa Adıcan’ı renklerine bağladı

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ EKİPLERİNDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, BU SEZON 5. TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ASAYİŞ 10.07.2024 08:40:35 0
Melikgazi Kayseri Basketbol,Doğa Adıcan’ı renklerine bağladı
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, bu sezon 5. transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı takım son olarak OGM Ormanspor forması giyen Doğa Adıcan’ı renklerine kattı.
Melikgazi Kayseri Basketbol, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri ekibi yeni sezon öncesinde beşinci transferini yaptı. Son olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden OGM Ormanspor forması giyen 23 yaşındaki Doğa Adıcan’ı renklerine katan sarı kırmızılılar, bu sezon iddialı bir kadro oluşturmak istiyor.
Fenerbahçe altyapısında yetişen 2001 doğumlu Doğa Adıcan, guard pozisyonunda oynuyor. Melikgazi Kayseri Basketbol daha önce İlkem Yapı Tarsusspor’dan Kübra Erat, ÇBK Mersin’den Meltem Avcı, Amerikalı oyuncu Aerial Powers ve Casademont Zaragoza takımdan Christelle Diallo’yu transfer etmişti.

TİTİZBAŞ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

ARTIK CHP’NİN DE 5 KATLI BİNASI OLDU

3917 PARTİLİ KONGREYE TRENLE GİTTİ

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK LİSTESİNDE SÜPRİZ GELİŞME ELİTAŞ VE ATAŞ MKYK’DA

ALPEREN OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ

GÜNÜN ANISINA ÖZEL HATIRA BİLETİ