Melikgazi Kayseri Basketbol, Genel Kurul yapacak

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİG’İ EKİPLERİNDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, 21 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ OLAĞAN GENEL KURUL YAPACAK.

YAŞAM 5.09.2024 16:13:55 0
Melikgazi Kayseri Basketbol, Genel Kurul yapacak
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig’i ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, 21 Eylül Cumartesi günü Olağan Genel Kurul yapacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde hazırlıklarını sürdüren Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübü, Olağan Genel Kurul kararı aldı. Kulüp resmi hesaplarından yapılan açıklamada Olağan Genel Kurul toplantısının 21 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Basın Odası Toplantı Salon’unda yapılacağı duyuruldu. Yeni yönetimin belirleneceği Genel Kurul’da Divan heyetinin belirlenmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı, gündeme alınması istenen teklifler, Yönetim-Denetim Kurulu Faaliyet ve Mali Raporların okunması ve ibra edilmesi, Yönetim ve Denetim Kurullarına üye seçimi gibi gündem maddelerine geçilecek.
Genel Kurul toplanma yeter sayısı sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı yer ve saatte 28 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ