Melikgazi Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk; "dijital imar"

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NİN BİR İLKE DAHA İMZA ATARAK MİMAR VE MÜTEAHHTİLERİN BELEDİYEYE GELMEDEN İNTERNET ÜZERİNDEN MİMARİ PROJELERİNİ TESLİM EDECEKLERİ DİJİTAL İMAR DÖNEMİNİN BAŞLADIĞINI DUYURDU.MELİKGAZ

YAŞAM 13.05.2022 11:34:35 0
Melikgazi Belediyesi’nden Türkiye’de bir ilk;
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi’nin bir ilke daha imza atarak mimar ve müteahhtilerin belediyeye gelmeden internet üzerinden mimari projelerini teslim edecekleri dijital imar döneminin başladığını duyurdu.

İmar Müdürlüğünü ziyaret ederek mesai arkadaşlarına bu güzel çalışma için teşekkür eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “600 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet ediyoruz. Bu çerçevede artık bürodan, evden tatilden dahi mimar ve mühendislerin, yapı denetim şirketlerinin projeleri ile ilgili illa Kayseri’de olmaları da şart değil. Mimari projelerini artık internet ortamından sunacaklar. Artık firmalarımız tüm projelerini tek tıkla belediyemize iletebilecekler. Bütün alt yapımızı arkadaşlarımız pandemi döneminde çalıştı ve tamamladı. Böylece hem zamansal hem de ekonomik bir kazanım elde edilecek. İlklerin Belediyesi Melikgazi’mize de bu yakışırdı. Her proje için belediyemize getirilen ozalit baskılara gerek kalmadan dijital ortamdan yollayacaklar. Artık belediyemize gelmeden ofisten internet ortamından müdürlüğümüze yollayacaklar. Böylece hem zamandan hem ekonomiden tasarruf edeceğiz. Böylece bakanlıkların bunları arşivlemesi de dijital olarak daha kolay olacak. Yakında Türkiye Belediyeler Birliği ile tanıtımını yapacağız. Hayırlı olsun" dedi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”