Melikgazi Belediyesi’nden depremzede öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursu

ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN DEPREMZEDELERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN MELİKGAZİ BELEDİYESİ, KAYSERİ'DE YAŞAYACAK OLAN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ HIZLANDIRILMIŞ LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) SINAVI VE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) HAZIRLIK KUR

YAŞAM 4.03.2023 10:27:35 0
Melikgazi Belediyesi’nden depremzede öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursu
Asrın felaketinin ardından depremzedelere her türlü desteği veren Melikgazi Belediyesi, Kayseri’de yaşayacak olan depremzede öğrenciler için ücretsiz hızlandırılmış Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları düzenliyor.

Melikgazi Belediyesi olarak depremin acılarını unutturmak için tüm imkânları seferber ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Deprem felaketini yaşayan çocukların travmalarını atlatmaları için gerek deprem bölgesinde gerekse Kayserimizde tüm imkanları seferber ettik. LGS hazırlık kurslarında 8’inci sınıf öğrencilerine Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe ve Sosyal Bilimler, YKS hazırlık kurslarında 12’inci sınıf ve mezunlar için Türkçe, Edebiyat, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya ve Felsefe dersleri verilecek. Depremden etkilenen çocuklarımızın bu süreci kolaylıkla atlatması ve eğitimlerinden geri kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin sınavlarda başarılı olması için başlattığımız eğitim seferberliğine, depremzede çocuklarımızı da dahil ettik. Kurslardan faydalanmak isteyen depremzede öğrenciler, Esenyurt ve Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Tesislerinde kayıt olabilirler. Ya da 252 1665-67 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler” dedi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”