Melikgazi Basketbol 2025’in son maçında Galatasaray’ı konuk edecek

HALKBANK KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ EKİPLERİNDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, 2025 YILININ SON LİG MAÇINDA YARIN KENDİ EVİNDE GALATASARAY’I KONUK EDECEK.

ASAYİŞ 29.12.2025 10:19:41 0
Melikgazi Basketbol 2025’in son maçında Galatasaray’ı konuk edecek
Halkbank KadınlarBasketbolSüperLigi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, 2025 yılının son lig maçında yarın kendi evinde Galatasaray’ı konuk edecek.
Ligde oynadığı son maçta deplasmanda Botaş’a farklı yenilen Melikgazi Kayseri Basketbol, Halkbank Kadınlar Basketbol SüperLigi’nin 14. haftasında kendi evinde Galatasaray ile mücadele edecek. Oynanacak maç sarı-kırmızılı takımın 2025 yılında oynayacağı son lig maçı olacak. Bu önemli mücadele yarın Kadir Has SporSalonu’nda saat 17.30’da başlayacak. Maçı Barış Turgut, Cemil Uygül ve Kamil Alok hakem üçlüsü yönetecek. Melikgazi Kayseri Basketbol-Galatasaray müsabakasını spor severler ücretsiz olarak izleyebilecek.
Zorlu mücadele öncesinde Melikgazi Kayseri Basketbol 16 puan ile 8. sırada bulunurken, Galatasaray ise topladığı 22 puan ile 2. basamakta yer alıyor.
Yorum

DEVA PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI 1.OLAĞAN İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

İDİZ: EKONOMİDE CİDDİ TEDBİRLER ALMAK KAÇINILMAZ HALE GELMİŞTİR

ÇAKMAK: BESLENME YOKSA EĞİTİM YARIM KALIR MESELE SİYASET DEĞİL

MHP MELİKGAZİ'DEN CAMİ CEMAATİNE ÇORBA İKRAMI

YÜCEL: BELEDİYE BÜNYESİNDE TURİZM DAİRE BAŞKANLIĞI KURULMALI

TÜGVA’DAN FİLİSTİNE DESTEK AÇIKLAMASI

ERSOY: EMEKLİYE ZAM, ÜRETİCİYE DESTEK ŞART

İYİ PARTİ SARIOĞLAN’DA KONGRE YAPTI

ÖZER, BAŞKAN DENİZ YAĞAN’A YÖNELİK İDDİALARI YALANLADI

İLÇE BAŞKANI HACI ÖMER OYMAAĞAÇLIOĞLU İSTİFA ETTİ