Tarih: 24.10.2022 11:02

MEHMET EMİN ASLANTÜRK BAŞKAN SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube 7. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Mevcut Başkan Aydın Kalkan’ın yeniden aday olmadığı genel kurulda Başkanlığa Mehmet Emin Aslantürk seçildi.
Genel Kurulda bir veda konuşması yapan Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, “Eğitim Bir Sen gibi güzide bir kuruluşta 14 yıl başkanlık yaptım. Yönetim kurulunda omuz omuza yürüdüğüm beraber çalıştığım dostlarıma, ilçe temsilcilerimize, İlçe yönetimlerimize, kadın komisyonlarında birlikte yürüdüğümüz komisyon üyelerimize, uç beylerimiz iş yeri temsilcilerimize, eğitim Bir sene üye olup yetkiyi almamızda bize destek olan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah başkanlık görevim süresince bilmeden de olsa kırdığım, üzdüğüm, bütün dostlarımdan bizleri bu kutsal göreve layık gören tüm gönül dostlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Hakkınızı helal edin dedi.
Başkan Adayı Mehmet Emin Aslantürk ise vizyoner bir ekiple yola çıktık. İnşallah kongremizin sonucunda delegasyonun teveccühü ile bizden yana bir tavır ortaya konulursa biz de layık olmak için önümüzdeki 4 yıllık süreçte sendikamızı bir adım daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yönde çalışmalarımız olacak. Ben 2 dönemdir teşkilattan sorumlu başkan yardımcılığı görevindeydim. Ben eski dönemde beraber çalıştığımız arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, “Burada her şeyden önce nezih bir ortam var. Gerçekten bir Müslüman'a, eğitimciye yakışır bir anlayış içerisinde yapılan böyle bir kongrenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” derken, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, yapılacak kongrenin ve sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.  Mevcut Başkan Aydın Kalkan’ın yeniden aday olmadığı genel kurulda Başkanlığa Mehmet Emin Aslantürk seçildi.Haber: Mehmet Yılmaz

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —