MASTERLAR LİGİNDE FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Dev final pazar günü İncesu Yavuz Özkan stadyumunda Çarşı Masterlar ve Erciyes Masterlar arasında oynanacak.

SPOR 3.06.2024 17:42:00 0
MASTERLAR LİGİNDE FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Kayseri Masterlar futbol Ligi'nde finalin adı belli oldu.

Dev final pazar günü İncesu Yavuz Özkan stadyumunda oynanacak. 

Geride kalan hafta sonunda Pazar günü İncesu'da oynanan çeyrek final maçlarında Çarşı Masterlar 3- 90 Çarşı Master 0 Ehlikeyif Master penaltılarla Erciyes Master takımına 6-5 yenildi.

Kayseri Masterlar Ligi'nde final müsabakası Çarşı Masterlar ve Erciyes Masterlar arasında oynanacak.

Kayseri Masterlar futbol Liginde gerçekleşen oluşuma Tertip Komitesi üyesi olarak katkıda bulunan ve aynı zamanda da Çarşı Masterlar takımı oyuncusu-yöneticisi Engin Yıldız, yaptığı değerlendirmede güzel bir organizasyonun sonuna adım adım geldiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

10 TAKIM KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Bilindiği gibi 25.11.2023 tarihinde start alan 2023-2024 sezonu Kayseri Master Liginde ilk sezonda 10 takım kıyasıya mücadele ettiler. 

Kayseri Master Liginde Çarşı Master, Güneşli Master, Çakırbey Master, Hacılar Erciyes Master, Kayseri Erciyes Master, 38 Master, Hunat Spor, Mahrumlar Gücü Master, Ehlikeyf Master ve 90 Çarşı Master takımları mücadele ederken finalin adı da geride kalan Pazarg ünkü maçlar sonrasında netleşti.

DEV FİNAL PAZAR GÜNÜ...

Önümüzdeki Pazar günü İncesu Yavuz Özkan stadyumunda şampiyonu belirleyecek maçta Çarşı Masterlar Erciyes Master'lar 1.lik 2. lik maçı Ehlikeyf Masterlar ile 90 Çarşı 3.lük 4.lük maçı oynayacak. MUSTAFA CENGİZ