MARAŞ   “YILDÖNÜMÜMÜZÜ BURUK KUTLUYORUZ”

Maraş ‘Diş hekimliği Günü’  ve ‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nı pandemi ve depremlerin gölgesinden buruk bir şekilde kutladıklarını söyledi.

SAĞLIK 16.11.2020 15:49:00 0
MARAŞ   “YILDÖNÜMÜMÜZÜ BURUK KUTLUYORUZ”

Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş ‘Diş hekimliği Günü’  ve ‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nı pandemi ve depremlerin gölgesinden buruk bir şekilde kutladıklarını söyledi.
  Maraş açıklamasında şunlara yer verdi: Bilimsel Diş Hekimliğinin kuruluşunun yıldönümü olan 22 Kasımlar, Sağlık, Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlıklarının oluru ile ‘Diş Hekimliği Günü’  22 Kasımı içine alan hafta da  ‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’ olarak bütün yurtta kutlanmaktadır. Bu yıl maalesef COVID-19 gölgesinde bir Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimliği Günü kutlaması yapıyoruz. COVID-19 salgınının ilk karşılayıcıları, doğaldır ki tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık çalışanlarıdır.  COVID-19 salgınının başlangıcından bugüne 148 sağlık çalışanını kaybettik. Acımız sonsuzdur. COVID-19 hastalığında mesleki maruziyet açısından, sağlık çalışanları içinde en riskli gruplardan birisi diş hekimleridir. Ne yazık ki COVID-19 ülkemizde halen resmi olarak meslek hastalığı olarak kabul edilmemektedir” diye konuştu.
  Maraş ayrıca sade bir törenle kutlayacakları Diş Hekimleri Günü’nü anıta çelenk koyarak ve implant komplikasyonları eğitimi programı ile noktalayacaklarını belirtti.   Haber Merkezi


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ