Küçükbaş hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

KAYSERİ’NİN PINARBAŞI İLÇESİNDE ÇALINAN KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR JANDARMA SUÇ ARAŞTIRMA TİMİ (JASAT) EKİPLERİ TARAFINDAN BULUNARAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.KAYSERİ’NİN PINARBAŞI İLÇESİNDE ÇALINAN KÜÇÜKBAŞ HAYVANLAR JANDARMA SUÇ ARAŞTIRMA TİMİ (JASAT) EKİPLERİ

15.10.2020 18:54:11 0
Küçükbaş hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde çalınan küçükbaş hayvanlar Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Pınarbaşı ilçesine bağlı Kazancık ve Yahyabey Mahallelerinde çeşitli tarihlerde D.Y.’ye ait 108 ve Y.Ş.’ye ait 25 küçükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığı bilgisi üzerine JASAT ekipleri harekete geçti.
İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 14 Ekim 2020 tarihinde Pınarbaşı İlçesinde K.Ö., U.U, Z.G., S.G. ve(M.G. araçlarıyla birlikte yakalandı. Çalınan 25 adet küçükbaş hayvanın sahibi Y.Ş.’ye teslim edilirken, 108 adet küçükbaş hayvanın ise 10-15’er gruplar halinde farklı tarihlerde şüpheliler tarafından satışının yapıldığı öğrenilmiştir. Gözaltına alınan şahıslardan S.G. ifadesi alındıktan sonra, K.Ö., U.U. ve Z.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen M.G. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetlerin, vatandaşlarında desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği belirtildi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ