KTO HEYETİ ÇİN’DE B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Mobilya Sektörel Ticaret Heyeti kapsamında Çin’de önemli bir B2B iş organizasyonu gerçekleştirildi.

23.10.2024 16:09:00 0
KTO HEYETİ ÇİN’DE B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  Kayseri Ticaret Odası yönetiminin Çin gezileri ve programları sürüyor. Heyet, Türk firmalarla Çinli firmalar arasında yapılan bu organizasyonlar, iki ülke arasında ticari bağları güçlendirmek ve potansiyel iş birliği fırsatlarını görüşmek adına önemli bir adım olarak öne çıktı.
KTO’nunMobilya sektörel ticaret heyeti kapsamında düzenlenen B2B etkinliği ile katılımcı firmalar ve Çin firmaları arasında 100 ‘ü aşkın karşılıklı iş görüşmesi gerçekleştirildi. 
Organizasyon kapsamında yapılan görüşmelerde, Kayserili firmaları ürünlerini tanıtarak Çinli alıcılarla ticari iş birliği kurma fırsatı buldu. 
  Heyet, Çin pazarının dinamik yapısı ve yerel talepler doğrultusunda yeni iş fırsatlarının nasıl değerlendirilebileceği konusunda detaylı bilgiler aldı. 
KTO’dan yapılan açıklamada, “Kayseri’nin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü ve ihracat kapasitelerini artırma hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım daha atıldı.  Bu organizasyon, sadece mevcut iş fırsatlarının değerlendirilmesi için değil, aynı zamanda gelecekteki projeler ve iş birliği modelleri üzerinde fikir geliştirmek açısından önemli bir platform oluşturdu.  Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile organize ettiğimiz bu B2B görüşmeleri, sadece ticari anlaşmaların değil, aynı zamanda iki ülke arasındaki kültürel ve ekonomik bağların da güçlendirilmesine katkıda bulunmuştur. Heyet programımıza katkı sağlayan tüm firmalarımıza ve desteklerinden dolayı Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’na teşekkür ederiz” denildi. 
  Haber Merkezi