KOZAKLI ANADOLU LİSESİ'NDE YANGIN TATBİKATI

Nevşehir'in Kozaklı İlçesinde bulunan Anadolu Lisesi'nde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatın amacıise yangın ve doğal afetler karşısında eğitimli bireyler yetiştirmek.

13.02.2025 13:03:00 0
KOZAKLI ANADOLU LİSESİ

Tatbikat öncesi Kayseri’de yangın tüpleri işiyle uğraşan Eray Hacıbekiroğlu tarafından kurum amirleri, öğretmenler ve öğrencilere yangın söndürme teknikleri ve yangın sırasında neler yapılacağı konularında bilgiler aktarıldı.

Kozaklı İlçe Kaymakamı Yasin Gürkan, yapılan tatbikatın ardından yaptığı açıklamada, her zamanfelaketlere karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Ben bu tatbikatta emeği geçenbaşta Eray Hacıbekiroğlu olmak üzere, okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ediyorum dedi.

Öte yandan, Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan, yangın güvenliği konusunda önemli bir adım atan Kozaklılı işadamı Eray Hacıbekiroğlu’nu makamında ağırladı. Kayseri’de yangın tüpleri işiyle uğraşan Eray Hacıbekiroğlu, Kaymakam Gürkan’a, bizim amacımız yapılan tatbikatlarla yangın ve doğal afetler karşısında eğitimli bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kaymakam Gürkan, Kozaklı’daki camiler, Kur’an kursları ve okulların yangın güvenliği ihtiyaçlarını karşılayan Eray Hacıbekiroğlu’na teşekkür etti. Gürkan, Hacıbekiroğlu’nun, ilçede güvenli bir çevre yaratılması adına gösterdiği duyarlılığın ve katkının çok değerli olduğunu ifade ederek, bu tür hayır işlerinin önemini vurguladı. Gürkan, Kozaklı halkı için büyük bir önem taşıyan bu desteğin gelecekteki afetlere karşı hazırlıklı olunmasına katkı sağlayacağına dikkat çekti. Haber: Mehmet Yılmaz

Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI