Kocasinan’da 6 derslikli anaokulun temeli atıldı

KOCASİNAN BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYIRSEVER REFİK ŞAPCI’NIN DESTEĞİYLE ŞEKER MAHALLESİ’NDE YAPTIRILAN 6 DERSLİKLİ ANAOKULU ’NUN TEMELİ ATILDI. GELECEĞİN TEMİNATI ÇOCUKLARIN TEKLİ EĞİTİME GEÇMESİ NOKTASINDA YOĞUN GAYRET GÖSTERDİKLERİNİ BELİRTEN KOCASİNAN B

VİDEO HABER 27.04.2022 12:58:00 0
Kocasinan’da 6 derslikli anaokulun temeli atıldı

Kocasinan Belediyesi tarafından hayırsever Refik Şapcı’nın desteğiyle Şeker Mahallesi’nde yaptırılan 6 derslikli Anaokulu ’nun temeli atıldı. Geleceğin teminatı çocukların tekli eğitime geçmesi noktasında yoğun gayret gösterdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ının farklı yerlerinde okulların yapılması için arsaların hazır hale getirildiğini ve hayırseverlerin katkılarıyla yeni okulların temellerini bir bir atacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi olarak eğitime ve öğretime hassasiyetle her zaman destek verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Şeker Mahallesi’nde anaokulunun temelini atıyoruz. İnşallah kazasız, belasız inşaatının tamamlanmasını diliyorum. Çocuklarımızın cıvıl cıvıl seslerinin yükseleceği okulun bulunduğu konum olarak da ayrıca değerli ve önemlidir. Okulun alanı, Şehir Hastanesi’nin kuzeyinde ve TOKİ 4.etabın bulunduğu yerdedir. Burası, yeni yapılaşan bir alan olduğu için okul, pazar yeri, cami ve çevre düzenlemesi gibi yeni yapıların olması gerekiyor. Bir yandan konut çalışmaları başlarken diğer yandan ise altyapısıyla birlikte kamunun ihtiyacı olan binaları hayırseverlerimizin destekleriyle yapıyoruz. Allah, hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Allah, hayrını kabul etsin. Refik Şapcı büyüğümüzün desteğiyle Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan 6 derslikli anaokulunu, bu yıl tamamlayarak, hizmete almayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Büyük ve Güçlü Türkiye için yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini ve bunlardan en önemlisinin de gençler için yapılan projeler olduğunu sözlerine ekledi.


BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

BAĞIMSIZ ADAY ENVER SUNGUR, PROJELERİNİ SIRALADI

MİLLETVEKİLİ ERSOY’A SARIOĞLAN’DA YOĞUN İLGİ