KAYÜ ÖĞRENCİLERİ “ERCİYES TİTREK KAVAK EKOTURİZM ALANI”NI FLORA VE FAUNASINI KEŞFETTİ

Kayseri Üniversitesi öğrencileri Hacılar, Ortaseki Mevkiinde bulunan “Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Alanı”nı flora ve faunasını keşfetti.

EĞİTİM 6.11.2023 16:31:00 0
KAYÜ ÖĞRENCİLERİ “ERCİYES TİTREK KAVAK EKOTURİZM   ALANI”NI FLORA VE FAUNASINI KEŞFETTİ

Kayseri Üniversitesi öğrencileri Hacılar, Ortaseki Mevkiinde bulunan  “Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Alanı”nı flora ve faunasını keşfetti. 

KAYÜ-Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa'nın öğrencilerle birlikte yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak yaptıkları etkinlikle ilgili olarak Kayseri Üniversitesi Rektörü Karamustafa "Kayseri, Hacılar,Ortaseki Mevkii “Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Alanı”nı flora ve faunası ile öğrenci kulüplerimizin organizasyonunda düzenlenen yürüyüşümüzle keşfettik; “Bir nefes bir hayat olsun” diye bir çam fidanı da öğrenci kulüplerimizin başkanlarıyla birlikte biz diktik." dedi.

HAFTA SONU YÜRÜYÜŞÜ…

Ayrıca etkinlik kapsamında yapılan yürüyüş ile de ilgili olarak Karamustafa “ Üniversitemiz Öğrenci Kulüplerinin organizasyonunda Rektörlüğümüz ve @KayseriBSB  desteğiyle  @OGMgovtr  “Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Alanı Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Parkuru”nda Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 Öğrencimiz ve Mensubumuzla Hafta Sonu Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.” Bilgilendirmesinde bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde de öğrencilerle Koramaz vadisinde yürüyüş gerçekleştiren Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa'nın öğrencilerle birlikte yürüttüğü ortak çalışmaların önümüzdeki günlerde de farklı etkinlikle devam edeceği öğrenildi. Mustafa Cengiz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”