KAYÜ aşçılık programı öğrencileri, Mersin’den ödülle döndü

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ (KAYÜ) DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ, 21-23 EKİM 2022 TARİHLERİ ARASINDA MERSİN’DE DÜZENLENEN GASTROFEST’TEN ÖDÜLLE DÖNDÜKAYSERİ ÜNİVERSİTESİ (KAYÜ) DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇIL

YAŞAM 24.10.2022 12:10:49 0
KAYÜ aşçılık programı öğrencileri, Mersin’den ödülle döndü
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Gastrofest’ten ödülle döndü. KAYÜ Aşçılık Programı öğrencileri, yemek yarışmalarından birincilik ve üçüncülük ödülü aldı.
Mersin Gastrofest’e 40 ilden şefler, 5 üniversiteden öğrenciler ve lise öğrencileri katıldı. Gastrofest çerçevesinde yapılan üniversiteler arası ana yemek yarışmasında ise KAYÜ Develi Hüseyin Şahin Aşçılık Programı öğrencilerinden Laila Çiçek ve Habibe Eda Taş klasman birincisi olarak kupa ve altın madalya, Merve Işık ve Havva Göynük ise klasman üçüncüsü olarak altın madalya kazandı.
Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mersin’den ödülle dönen aşçılık programı öğrencilerini ve öğretim elemanlarını kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI