Kayseri’ye şiddetli rüzgar uyarısı

METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN DEĞERLENDİRMELERDE 19 MART PERŞEMBE GÜNÜ KAYSERİ’DE ŞİDDETLİ RÜZGAR OLACAĞI UYARISI YAPILDI.

YAŞAM 18.03.2026 15:41:46 0
Kayseri’ye şiddetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde 19 Mart Perşembe günü Kayseri’de şiddetli rüzgar olacağı uyarısı yapıldı.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Perşembe (19.03.2026) günü sabah saatlerinden itibaren Kayseri genelinde doğu ve Güneydoğulu yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat),Güney ve Doğu ilçeler ile yükseklerde (Erciyes, Hacılar, Yahyalı, Develi, Tomarza, Pınarbaşı ve Sarız;) yer yer fırtına (60-80 km/sa) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI