Kayserispor’da 3 eksik

DEPLASMANDA ALANYASPOR İLE KARŞILAŞACAK OLAN KAYSERİSPOR'DA 3 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK. BİR FUTBOLCUNUN DURUMU İSE BUGÜN BELLİ OLACAK.DEPLASMANDA ALANYASPOR İLE KARŞILAŞACAK OLAN KAYSERİSPOR'DA 3 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK. BİR FUTBOLCUNUN DURUMU İSE B

ASAYİŞ 2.05.2025 13:38:37 0
Kayserispor’da 3 eksik
Deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da 3 futbolcu forma giyemeyecek. Bir futbolcunun durumu ise bugün belli olacak.
Süper Lig’in 34. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da sakatlığı bulunan Dimitrios Kolovetsios ile Stephane Bahoken ile sarı kart cezalısı Duckens Nazon takımındaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunmasına rağmen düz koşulara başlayan Julian Jeanvier’in durumu ise bugün yapılacak antrenman sonrası belli olacak.
Forvet hakkında iki oyuncusundan yoksun deplasmana gidecek olan Kayserispor’da yarınki maçta Talha Sarıarslan gol bölgesinde oynayacak. Stoper mevkiinde yine Hosseini ile Attamah görev üstlenecek.
Yorum

ZAFER PARTİSİN'DEN ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN 10 BİN İMZA

TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER BİR ARAYA GELDİ... ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANILDI

YRP İL BAŞKANI ABDULLAH TURAÇ: "NAFAKA ZULMÜNE SON VERİLMELİ"

EKREM İMAMOĞLU’NDAN KAYSERİ’YE MESAJ VAR

CHP YOZGAT’TA MİTİNG YAPTI

BAŞKAN METİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDE ERDAL ALTUN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

MHP İLE CHP ARASINDA YEŞİLKENT GERGİNLİĞİ

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

ERDAL ALTUN: ZAMLA EKONOMİ YÖNETİLMEZ