Kayseri’nin devi HES satışa çıkıyor

TÜRK MEVDUATI SİGORTA FONU (TMSF)İ HAZİNE MÜLKİYETİNDE BULUNAN YÜZDE 100 ORANINDAKİ HES HACILAR ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ PAYLARI İLE ERCİYES HALAT TEL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NİN BOYÇELİK METAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ P

GÜNCEL 17.12.2024 10:38:56 0
Kayseri’nin devi HES satışa çıkıyor
Türk Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)i hazine mülkiyetinde bulunan yüzde 100 oranındaki HES Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi payları ile Erciyes Halat Tel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Boyçelik Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi payları kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemlerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa sunulacak. İhale 4 Şubat 2025 tarihinde yapılacak.
Hazine mülkiyetinde bulunan 30.000.000.000 adet HES Kablo payları ile Boyçelik Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Hazine mülkiyetinde bulunan 21.993.325 adet çelik halat payları düzenlenen ihale ile birlikte satılacak. Yatırımcılar; kapalı teklif zarflarını 3 Şubat 2025 tarihinde saat 16.30’a kadar TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı’na elden teslim edecek.
Alınan teklifler; ihale komisyonu tarafından 4 Şubat 2025 saat 10.00’da TMSF’de yatırımcılar ve temsilcileri huzurunda açılacak. Kapalı zarf tekliflerinin açılmasının ardından açık artırma yapılacak.

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI 7. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

CHP İL BAŞKANI KESKİN’DEN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NA DESTEK

GENÇ: 'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ' DEMEK BİR SUÇ DEĞİL, ŞEREFTİR

PELİN GÜNDEŞ BAKIR: ÇOK ÜZÜLDÜM

SP GENEL BAŞKANI ARIKAN: BÜYÜK İSRAİL PROJESİ TIKIR TIKIR YÜRÜYOR

HALAÇOĞLU: TÜRK MİLLETİ KENDİ EVLÂTLARINA YAPILANI UNUTMAYACAKTIR

AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARINDA –A- TAKIMI BELLİ OLDU

ARIK, GEÇİM DERDİNE DÜŞEN  HALK İKTİDARDAN ŞİKAYETÇİ

UĞUR MUMCU KADLEDİLİŞİNİN 32.YILINDA ANILDI

SARIKAYA VE EKİBİNDEN TİTİZBAŞ’A ZİYARET