Kayserili yetenek gol kralı oldu

KAYSERİSPOR’UN ALTYAPISINDAN YETİŞEN VE GELECEK VAAT EDEN YİĞİT TÜRKAN, TRANSFER OLDUĞU CORENDON ALANYASPOR FORMASI İLE İLK SEZONDA 20 GOL ATARAK GOL KRALI OLDU.

ASAYİŞ 12.06.2023 10:48:16 0
Kayserili yetenek gol kralı oldu
Kayserispor’un altyapısından yetişen ve gelecek vaat eden Yiğit Türkan, transfer olduğu Corendon Alanyaspor forması ile ilk sezonda 20 gol atarak gol kralı oldu.
Kayserispor altyapısında 5 yıl forma giyen 12 yaşındaki genç yetenek Yiğit Türkan, Mustafa Uğur Futbol Okulu’nda Zeki Akparlar tarafından keşfedildi. Kayserili Teknik Direktör Zeki Akparlar tarafından Corendon Alanyaspor’a Yiğit Türkan ve Kağan Çetinkaya tavsiye edildi. Takımın antrenmanlarına çıkan Yiğit ve Kağan, Corendon Alanyaspor tarafından hemen transfer edilerek geçen yıl Alanya’ya götürüldü. Corendon Alanyaspor U12 takımı olarak sahaya çıkan Yiğit Türkan ve Kağan Çetinkaya başarılı bir sezon geçirdi. Yiğit çıktığı maçlarda 20 gol atarken, Kağan ise 19 gol atarak rakip fileleri havalandırdı.
‘Kayserili Messi’ olarak da bilinen Yiğit Türkan, ilk sezonunda Corendon Alanyaspor formasıyla gol kralı olurken, Corendon Alanyaspor U12 takımı namağlup şampiyon oldu.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI