Kayseri’deki tüm camilerde 15 Temmuz’un yıl dönümünde selalar okundu

FETHULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN (FETÖ) 15 TEMMUZ 2016'DAKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ SELALAR, KAYSERİ'DEKİ TÜM CAMİLERDEN OKUNDU.FETHULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN (FETÖ) 15 TEMMUZ 2016'DAKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ

YAŞAM 16.07.2025 03:39:18 0
Kayseri’deki tüm camilerde 15 Temmuz’un yıl dönümünde selalar okundu
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü selalar, Kayseri’deki tüm camilerde okundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kayseri’de etkinlikler düzenlendi. Şehitlik ziyaretleri ile başlayan etkinlikler, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) düzenlenen programlar ile devam etti. Kartal Şehitliği’nden başlayan 15 Temmuz Milletin Zaferi Yürüyüşü’nün sonunda protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.
Etkinliklerin ardından FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında millete birlik ruhu aşılayan ve manevi bir güç sağlayan sela sesi, saat 00.13 itibarıyla Kayseri’deki tüm camilerden aynı anda yeniden yükseldi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bu gece cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık tutulacak.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI