Kayseri’deki patlamada acı haber: Ağır yaralanan usta hayatını kaybetti

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE BİR TIRIN TAMİR EDİLEN YAKIT DEPOSUNDA MEYDANA GELEN PATLAMA SONUCU AĞIR YARALANAN İŞ YERİ SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ.KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE BİR TIRIN TAMİR EDİLEN YAKIT DEPOSUNDA MEYDANA GELEN PATLAMA SONUCU AĞIR Y

YAŞAM 12.09.2023 17:55:21 0
Kayseri’deki patlamada acı haber: Ağır yaralanan usta hayatını kaybetti
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir tırın yakıt deposunda meydana gelen patlamada ağır yaralanan usta 20 gün sonra hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, 23 Ağustos’ta Anbar Mahallesi Sadık Sokak’ta bulunan iş yerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir tırın tamir edilen yakıt deposu kaynak yapıldığı sırada patladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada usta Ali Ramazan Ulusoy ağır yaralanırken, yanında bulunan tır şoförü İ.H.K. de yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de patlamanın meydana geldiği yerde güvenlik önlemleri aldı.

20 gün sonra yaşamını yitirdi
Patlamada ağır yaralanan Ali Ramazan Ulusoy’un tedavi gördüğü hastanede 20 gün sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI