KAYSERİ’DE HER EVDE BİR TAEKWONDO’CU OLACAK

Kuşak terfi sınavında;  30’a yakın Taekwondo kulübü 1200’ün üzerinde Taekwondo Sporcusu bir araya geldi.

SPOR 16.11.2023 10:28:00 0
KAYSERİ’DE HER EVDE BİR TAEKWONDO’CU OLACAK

Kuşak terfi sınavında;  30’a yakın Taekwondo kulübü 1200’ün üzerinde Taekwondo Sporcusu bir araya geldi.

Türkiye Taekwondo federasyonu Kayseri İl temsilciliği olarak 3.dönem kuşak terfi sınavı Kayseri Atatürk spor salonunda yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Taekwondo il temsilcisi Özben Şimşek; Kuşak terfi sınavımıza 30’a yakın Taekwondo spor kulübünün ve 1200’ün üzerinde Taekwondo Sporcularımızın katılımlarıyla bir araya geldik. 

Hedefimiz Kayseri’de her evde lisansiyer bir Taekwondo sporcusunun olmasıdır. 

Türkiye Taekwondo federasyonu Kayseri İl Temsilciliği olarak 3.dönem kuşak terfi sınavı Kayseri Atatürk spor salonunda gerçekleştirdik.

Kayseri vali yardımcı Ömer Tekeş,  Talas ilçe kaymakamı Yaşar Sönmez, Kayseri İl jandarma alay komutanı Yardımcısı Albay Ozan Açıkgöz Kayseri gençlik ve spor il müdürü Ali İhsan Kabakcı, spor şube müdürü Yakup Deliktaş, Melikgazi ilçe müdürü Atalay Yaman ve birbirinden kıymetli Kayseri Taekwondo spor kulüp antrenörleri, hakem, sporcu velilerimiz ile genç yavrularımızın katılımı şahane gösterileri ile tamamlandı emeği geçen Tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum ‘ dedi. 

ERVA PROJESİNE DESTEK…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in başlatmış olduğu binlerce lisanslı sporcuya ulaşan ERVA Spor Kulübünden de yüzü aşkın sporcu bu tören ile yeni kuşaklarına kavuştu.  

Taekwando branşında yüzlerce, sporcu düzenlenen törenle kuşak atladı. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Kuşak Töreni’nde binin üzerinde sporcu ter döktü.   

Tören protokol konuşmalarının ardından taekwondo sporcularının birbirinden güzel gösterileriyle devam etti.  Gösterilerin akabinde protokolün sınavı başarıyla tamamlayan sporculara kuşaklarını takması ve fotoğraf çekimi ile son buldu. MUSTAFA CENGİZ 

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”