Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

KAYSERİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINCA YAPILAN ÇALIŞMALARDA ÇEŞİTLİ MİKTARLARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN OLAYLA İLGİLİ 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

25.12.2020 10:49:11 0
Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Hacılar İlçesinde M.S.’ye ait evde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 530 gram metamfetamin, 37 gram Bonzai, 230 gram kenevir tohumu, 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet av tüfeği ve 5 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili M.S. ile evde bulunan M.Ç.A., E.D., A.D., Ö.Y., B.D. ve H.K. gözaltına alındı.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetlerin, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği bildirildi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ