Kayseri’de şiddetli rüzgar ağacı kökünden söktü

KAYSERİ'DE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ RÜZGAR, REFÜJDE BULUNAN BİR AĞACI KÖKÜNDEN SÖKTÜ.KAYSERİ'DE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ RÜZGAR, REFÜJDE BULUNAN BİR AĞACI KÖKÜNDEN SÖKTÜ.OLAY YERİNE POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ.

YAŞAM 13.02.2026 16:26:08 0
Kayseri’de şiddetli rüzgar ağacı kökünden söktü
Kayseri’de etkili olan şiddetli rüzgar, refüjde bulunan bir ağacı kökünden söktü.
Kayseri’de etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi Seher Bulvarı’nda şiddetli rüzgara dayanamayan bir ağaç kökünden sökülerek refüje devrildi. Meydana gelen olayda yaralanan olmazken haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Meteoroloji uyarmıştı
Öte yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde bugün, pazartesi, salı ve çarşamba günleri beklenen rüzgarın kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-70 km/sa - zaman zaman tam fırtına 90 km/sa ve üzeri) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, yüksek kesimlerde kar savrulması, tipi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI