Kayseri’de sağanak yağış etkili oldu

METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DAHA ÖNCEDEN UYARISI YAPILAN SAĞANAK YAĞIŞ, KAYSERİ’DE ETKİSİNİ GÖSTERDİ.METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DAHA ÖNCEDEN UYARISI YAPILAN SAĞANAK YAĞIŞ, KAYSERİ’DE ETKİSİNİ GÖSTERDİ.METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜD

YAŞAM 4.05.2022 13:00:52 0
Kayseri’de sağanak yağış etkili oldu
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önceden uyarısı yapılan sağanak yağış, Kayseri’de etkisini gösterdi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından hafta ortasında başlayacağı yönünde uyarısı yapılan sağanak yağış, Kayseri’de etkisini gösterdi. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nün dün yaptığı uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Yarın(Çarşamba)bölgemiz genelinde(Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verilmişti.
Yine Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yağış ile ilgili bugün yapılan açıklamada da, “Yağışların, bugün (Çarşamba) il genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” uyarısı yapıldı.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”