Kayseri’de kuvvetli rüzgar uyarısı

METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA KAYSERİ'NİN BAZI BÖLGELERİNDE KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENDİĞİ UYARISINDA BULUNULDU.

YAŞAM 3.07.2025 16:15:22 0
Kayseri’de kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Kayseri’nin bazı bölgelerinde kuvvetli rüzgar beklendiği uyarısında bulunuldu.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ve Cuma günü Kayseri’nin güneyli kesimlerinde (Sarız, Yahyalı, Develi, Pınarbaşı, Tomarza) beklenen rüzgârın kuzey ve kuzeybatı yönlerden ‘kuvvetli rüzgâr ve fırtına’ (40-60 km/saat, yer yer hamleli 80 km/saat) şeklinde eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.
Yorum

PINARBAŞINDA DEVİR TESLİM. AKBAŞ, GÖREVİ MAĞARA’YA DEVRETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN OKANDAN'DAN NET MESAJ

SALEP: YANGINLAR KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPILMALI

BAŞKAN ÇİÇEK, SP’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ

CHP İL BAŞKANLIĞI VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNDU

MİLLETVEKİLİ AŞKIN GENÇ, “TESLİM OLMAYACAĞIZ”

MECLİS ÜYESİ ZEKİ GÜMÜŞ'TEN TUTUKLAMA VE GÖZALTILARA TEPKİ

İYİ PARTİLİLER EMEKLİLERİN NABZINI TUTTU

ÜNALMIŞ'TAN HODRİ MEYDAN

ESKİ SİYASETÇİLER, YILMAZ'IN KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ