Kayseri’de karbonmonoksit zehirlenmesi: Anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti

KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN YABANCI UYRUKLU ANNE VE İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ.KAYSERİ'NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN YABANCI UYRUKLU ANNE VE İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ.KAYSERİ'NİN ME

YAŞAM 15.03.2025 13:09:35 0
Kayseri’de karbonmonoksit zehirlenmesi: Anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde karbonmonoksit gazından zehirlenen yabancı uyruklu anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Akça Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 3 katlı müstakil evin bodrum katında meydana gelen olayda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından yabancı uyruklu anne Meysa Ahmad ve çocukları Dağha (3) ve Mustafa Ahmad (4) zehirlendi. Bir süre sonra eve gelen yakınları 3 kişiyi baygın halde bularak evin dışına çıkarttı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede anne ve iki çocuğunun hayatlarını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. Anne ve iki çocuğunun cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TİTİZBAŞ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

ARTIK CHP’NİN DE 5 KATLI BİNASI OLDU

3917 PARTİLİ KONGREYE TRENLE GİTTİ

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK LİSTESİNDE SÜPRİZ GELİŞME ELİTAŞ VE ATAŞ MKYK’DA

ALPEREN OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ

GÜNÜN ANISINA ÖZEL HATIRA BİLETİ