Kayseri’de kaçakçılara 100 polisle şafak operasyonu: 7 gözaltı

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA 50 PERSONEL İLE 13 ADRESE YAPILAN EŞ ZAMANLI OPERASYONLARDA, KAÇAKÇILIK YAPAN 7 ŞAHIS YAKALANDI.KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA 50 PERSONEL İLE 13 ADRESE

14.09.2022 13:08:36 0
Kayseri’de kaçakçılara 100 polisle şafak operasyonu: 7 gözaltı
Kayseri’de kaçak yollardan kente cinsel içerikli ürün ve sahte alkol getiren şahıslara yönelik 100 polisin katımı ile eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda ürün ele geçirilirken, 7 kişi de gözaltına alındı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri koordinesinde, kente kaçak yollardan kente cinsel içerikli ürün ve sahte alkol getiren şahıslara yönelik 3 aylık takipli dosya çerçevesinde 15 şüpheli şahsı yakalamak için operasyon düzenlendi. Eş zamanlı olarak 100 polisin katılımı ile düzenlenen şafak operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise, 10 bin adet adet cinsel içerikli ürün, 400 litre sahte alkol yapmak amacıyla kullanılan etil alkol, 150 şişe sahte alkol yapımında kullanılan anason ve aroma, 10 litre el yapımı rakı, 250 paket kaçak sigara, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 75 adet fişek, 10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, 4 araca da el konuldu.
Gözaltına alınan 7 kişi emniyete götürüldü.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI