Kayseri’de amatör liglerde ahde vefa uygulaması sürüyor

KAYSERİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU İLE KAYSERİ FUTBOL İLTEMSİLCİLİĞİ 2024-2025 SEZONUNDA SÜPER U18 LİGİ, U18 LİGİ VE U14 LİGİNİN İSİMLERİNİ BELİRLEDİ.

ASAYİŞ 21.09.2024 12:53:47 0
Kayseri’de amatör liglerde ahde vefa uygulaması sürüyor
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Kayseri Futbol İltemsilciliği 2024-2025 sezonunda Süper U18 Ligi, U18 Ligi ve U14 Liginin isimlerini belirledi.
Kayseri’de her sezon oynanan futbol liglerine ahde vefa olarak Kayseri’de futbola hizmet vermiş isimlerini veren AmatörSporKulüpleri Federasyonu, başlayan üç lige verdiği isimleri açıkladı. Kayseri Amatör Spor kulüpleri Federasyonu ve Futbol İlTemsilciliği yaptığı toplantı sonrasında Süper U18 Ligi, U18 Ligi ve U14 Ligi’nin bu sezon hangi isimle oynanacağını açıkladı. Buna göre; Süper U-18 Ligi uzun süre Kayserispor altyapısında görev yapan İbrahim Koltuk ismi ile oynanırken, U-18 Ligi eski Kayseri Futbol İlTemsilcilerinden Mustafa Korkmaz ismi ile oynanacak.
U-14 Ligi ise Kayseri’ye uzun süre antrenör olarak hizmet veren ve sayısız oyuncu yetiştiren Necati Karadağ ismi ile oynanacak.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ