Kayseri’de 2024-2025 yetenek testleri başladı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NIN HAYATA GEÇİRDİĞİ ‘TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROGRAMI’ KAPSAMINDA 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERİN YETENEKLERİNE GÖRE TEST VE ÖLÇÜMLERİNİN KAYSERİ ETABI, GEVHER NESİBE SPOR SALONU'NDA

ASAYİŞ 19.02.2025 11:32:53 0
Kayseri’de 2024-2025 yetenek testleri başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’ kapsamında 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilerin yeteneklerine göre test ve ölçümlerinin Kayseri etabı, Gevher Nesibe Spor Salonu’nda başlandı.
Ülke sporunun alt yapısının oluşmasına büyük katkıda bulunacağı ön görülerek hayata geçirilen projenin önemine vurgu yapan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, projenin ülke sporunun geleceğinin temel taşlarının oluşturulmasında önemli olduğunu dile getirdi.Kabakcı, "Sporun tabana yayılması konusunda Bakanlığımızın başlatmış olduğu bu proje Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak protokol imzalanarak ilimizdeki okullarımızdan sırasıyla eğitim gören çocuklarımızı tesislerimize servislerle getirerek uzman antrenörler eşliğinde yetenek taramalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda yapılan projenin biz sporun yöneticileri olarak ülkemiz sporunun geleceğini temel taşlarının oluşturulmasında büyük katkıda bulunacağına inanıyoruz ve burada Gevher Nesibe Spor Salonumuzda startını veriyoruz" dedi.
Yetenek Taraması açılış programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen katıldı.

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ

GÜNÜN ANISINA ÖZEL HATIRA BİLETİ

KAYSERİ’DEN 3.917 KİŞİ, AK PARTİ BÜYÜK KONGRESİ İÇİN YOLA ÇIKIYOR

MHP MELİKGAZİ TEŞKİLATINDAN İŞADAMI MURAT YİBUR'A ZİYARET

CHP’Lİ ARIK’TAN İMAMOĞLU’NA DESTEK ZİYARETİ

DERVİŞOĞLU: TOMARZA BELEDİYESİ YÜZ AKIMIZ

CHP’DEN İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPILDI

DERVİŞOĞLU PARTİSİNİN İL DİVAN TOPLANTISINDA KONUŞTU