Kayseri’de 2 bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN 1 HAFTA İÇERİSİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA; 2 BİN 738 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLİRKEN, 29 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI.

YAŞAM 5.08.2024 14:13:10 0
Kayseri’de 2 bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Kayseri’de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 2 bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 29 aranan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; 28 Temmuz - 04 Ağustos tarihleri arasında kentte vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve haksız kazanç sağlayan suçluların yakalanması için çalışma yaptı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; 2 bin 738 litre kaçak akaryakıt ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken, 29 aranan şahsı da yakaladı.
Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 2 olay çerçevesinde 22 şahıs hakkında işlem başlatılarak, adliyeye sevkleri sağlandı.
Yorum

KADINLAR KORUNMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI HAK EDİYOR

  SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇALIŞMA

YRP İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

KENANOĞLU, SGK BAŞKANI "DERHAL GÖREVDEN ALINMALI"

MURAT KAFTAR İYİ PARTİ’YE KATILDI

ERSOY, KADIN CİNAYETLERİNDE EN AĞIR CEZA İÇİN KANUN TEKLİFİ HAZIRLAYACAK

CHP 39.OLAĞAN İL KONGRESİNİ YAPTI

ÇALIKSOY, “ULAŞIM ZAMMINA RED OYU VERDİM”

CHP’DE SON KARAR DELEGENİN

ULAŞIM ZAMLARI VATANDAŞI ZORLUYOR