Kayseri’de 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı; 13 şüpheli yakalandı

KAYSERİ'DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA; MEYDANA GELEN 19 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILIRKEN; 13 ŞÜPHELİ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.

YAŞAM 16.09.2024 13:16:54 0
Kayseri’de 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı; 13 şüpheli yakalandı
Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; meydana gelen 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken; 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 8-15 Eylül tarihleri arasında çalışmalar yürüttü. 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanuna muhalefet olaylarında; 6 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız tüfek, 8 adet kurusıkı tabanca, 5 adet kapsam dışı bıçak, 123 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 19 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken; 13 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 adet çalıntı otomobil ve 2 adet çalıntı motosiklet ile birlikte, hırsızlık malı olan 2 otomobil ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Kumar oynatıldığı tespit edilen; 1 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 1 şahsa adli işlem yapılırken; kumar oynadığı tespit edilen 3 şahsa 19 bin 275 TL idari para cezası uygulandı.

Ekipler tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda ise; toplam 202 yıl 10 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 173 şahıs yakalandı, 64 şahıs ise adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ