KAYSERİ MASTER LİGİ'NDE 5. HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

Kayseri Masterler Ligi'nde heyecan sürüyor.

SPOR 28.12.2023 16:40:00 0
KAYSERİ MASTER LİGİ

Kayseri Masterler Ligi'nde heyecan sürüyor.

2023-2024 sezonu Kayseri Master Ligi Pazar oynanacak olan 5. hafta karşılaşmaları ile sürüyor.

Kayseri’de Master takımlarının artması sonrası oluşturulan Kayseri Master Liginde ilk sezonda 10 takım kıyasıya mücadele ediyorlar. 

Tertip komitesi üyesi Engin Yıldız, "Her hafta birbirinden güzel maçlara  takımlarımız ellerinden geldiğince dostluk ve centilmenlik çerçevesinde müsabakalarına devam ediyor. Böylesine bir ligi ilimize kazandırdığımız için hem mutlu, hem de gururluyuz." şeklinde konuştu.

Yıldız yaptığı açıklamada; "Öncelikle bir kez daha Kayseri Master Ligimiz ve yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun.               

Geçmiş sezonlarda farklı illerin liglerine katılıyorduk. Kayseri’de Master takımlarının sayısının artması üzerine böyle bir oluşum yaptık ve kendimi ligimizi kurduk. 

Yıllardır kurmak istediğimiz ligimizi kurarak faaliyete başlıyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.  Güzel bir lig oluyor. Katılan tüm takımlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Kazasız, belasız bir lig olmasını temenni ediyorum” dedi.

HAFTANIN PROĞRAMI 

Ligde bu hafta 5. hafta maçları oynanacak.

Kayseri Masterler futbol Ligi'nde zirvede 10 puanla Kayseri Erciyes Master takımı yer alıyor. 

Hürriyet Yeniköy Altınoluk tesislerinde oynanan maçlar Pazar günü saat 08.00’da Mahrumlargücü-Güneşli Master takımı maçı ile başlayacak ve müsabakayı ise Cüneyt Seviniş yönetirken maçın gözlemcisi İbrahim Ekinci yönetecek.

Ardından saat 10.00’da başlayacak olan ikinci maçta ise Kayseri Çarşı Master takımı ile Hacılar Erciyes Master takımı karşı karşıya gelecek ve bu maçı da Serkan Develioğlu yönetirken, K. Engin Algör gözlemci.

Saat 12.00’da oynanacak olan Kayseri Erciyes Master-Ulpa Master maçının hakemi ise Cüneyt Seviniş ve gözlemcisi ise Yunus Emre, saat 13.40 başlayacak  olan Hunatspor Master-90 Çarşı Master takımı maçının hakemi Serkan Develioğlu ve gözlemcisi de Ali Güner.

Yarının ve yılın son Master maçında ise saat 15.45’te bu kez Ehlikeyf Master takımı ile Çakırbey Master takımı karşı karşıya gelecek ve bu maçı da Cüneyt Seviniş yönetirken gözlemci ise İbrahim Duman. MUSTAFA CENGİZ 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”