Kayseri U-14 Ligi sona erdi

BU SEZON AYRI GRUPTA TOPLAM 31 TAKIMIN MÜCADELE ETTİĞİ KAYSERİ U-14 FUTBOL LİGİ HAFTA SONU OYNANAN MAÇLAR İLE SONA ERDİ.

ASAYİŞ 13.11.2023 11:06:23 0
Kayseri U-14 Ligi sona erdi
Bu sezon ayrı grupta toplam 31 takımın mücadele ettiği Kayseri U-14 Futbol Ligi hafta sonu oynanan maçlar ile sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan 6 takım Play-Off oynama hakkı elde etti.
Tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan 6 takım Play-Off oynama hakkı kazandı. Sona eren maçlar sonunda A Grubu’nda Talasgücü Belediyespor ile Sungur FK, B Grubu’nda Kayseri Atlektikspor ile Hacılar Erciyesspor, C Grubu’nda ise Kocasinan Şimşekspor ile Erkiletspor takımları Play-Off biletini alan takımlar oldu. Altı takım arasında oynanacak olan Play-Off maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Kayseri’yi U-14 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
Play-Off maç takvimi ve başlangıcı Futbol İl Temsilciliği tarafından ilerleyen günlerde belirlenecek.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ