Kayseri Şampiyonası’na 20 kulüp 200’e yakın sporcu katıldı.

ARZU TAN SAYAN-YAVUZ SAYAN TAEKWONDO ÜMİTLER KAYSERİ İL SEÇMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.ARZU TAN SAYAN-YAVUZ SAYAN TAEKWONDO ÜMİTLER KAYSERİ İL SEÇMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.ARZU TAN SAYAN-YAVUZ SAYAN TAEKWONDO ÜMİTLER KAYSERİ İL SEÇMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ASAYİŞ 21.04.2025 11:04:13 0
Kayseri Şampiyonası’na 20 kulüp 200’e yakın sporcu katıldı.
Arzu Tan Sayan-Yavuz Sayan TaeKwonDo ümitler Kayseri il seçmesi gerçekleştirildi.
TaeKwonDo Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler U21 Türkiye Şampiyonası Kayseri seçmeleri gerçekleştirildi. Ülkemizi ve Kayseri’yi birçok uluslararası şampiyonada temsil eden, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olmuş ve Olimpiyat Dünya ve Avrupa Şampiyonları yetiştirmiş Arzu Tan Sayan ve Yavuz Sayan adına düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası Kayseri’nin Hacılar ilçesi spor salonunda gerçekleştirildi.
20 kulüpten 200’e akın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen ve 2 gün süren il seçmelerinde başarılı olan sporcular, önümüzdeki ay Samsun’da yapılacak Ümitler U21 Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil edecek.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI