Kayseri polisinden okul önlerinde önlem: 321 şahıs sorgulandı

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLAMA ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDA, OKUL ÖNLERİNDE OKULLA ALAKASI OLMAYAN 321 ŞAHIS SORGULANDI.KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLAMA ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDA,

YAŞAM 2.12.2025 20:37:06 0
Kayseri polisinden okul önlerinde önlem: 321 şahıs sorgulandı
Kayseri’de polis ekipleri tarafından okul önlerinde güvenliği sağlama adına yapılan çalışmalarda, okul önlerinde okulla alakası olmayan 321 şahıs sorgulandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri tarafından Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde, okul giriş ve çıkış saatlerinde öğrencilerin güvenliğini sağlamak, suç ve suç unsurlarına karşı caydırıcılık oluşturmak amacıyla çalışma yapıldı. Ekipler tarafından okul önleri ve çevrelerinde okulla ilgisi olmayan şahıslara yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda, 321 şahıs ve 43 araç sorgulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, güvenli eğitim ortamının sağlanması amacıyla okul önleri ve çevrelerinde gerçekleştirilecek huzur uygulamalarının düzenli olarak devam edeceği belirtildi.
Yorum

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

BAŞKAN SALCANLIER’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

ADD BAŞKANI HAKKI TEMİZ’DEN İYİ PARTİ'YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ YAHYALI’DA KONGRE YAPTI

OKANDAN, “AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR”

ÇOPUROĞLU: KAYSERİMİZE, YEŞİLHİSARIMIZA HAYIRLI OLSUN

ASKON’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

KAYSERİ’DEN YRP KONGRESİNE ÇIKARMA

CHP MELİKGAZİ MAHALLE TEMSİLERİ BULUŞMASI

MHP’Lİ VEKİL FİLİZ KILIÇ’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ