Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın görev süresi uzatıldı

8 HAZİRAN 2022 TARİHİNDEN BU YANA KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPAN DR. MEHMET ERŞAN'IN SÖZLEŞMESİ, SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN 15 MART 2025 İTİBARIYLA UZATILDI.

YAŞAM 15.03.2025 15:55:09 0
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın görev süresi uzatıldı
8 Haziran 2022 tarihinden bu yana Kayseri İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Mehmet Erşan’ın sözleşmesi, Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Mart 2025 itibarıyla uzatıldı.
Göreve geldiği günden bu yana sağlık alanında önemli projelere imza atan Dr. Erşan, Kayseri’deki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmalarına devam edecek. Kayseri’deki sağlık altyapısının güçlendirilmesi, hastane kapasitelerinin artırılması ve halk sağlığı projelerinin uygulanması konularında şehrin dinamikleriyle iş birliği içinde çalışan Dr. Erşan’ın özellikle kanser tarama programları gibi toplum sağlığını iyileştirmeye yönelik çalışmalara önem verdiği bilinmekte.

TİTİZBAŞ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİ UNUTMADI

MHP İL BAŞKANI KALIN'DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET

ARTIK CHP’NİN DE 5 KATLI BİNASI OLDU

3917 PARTİLİ KONGREYE TRENLE GİTTİ

AK PARTİ'NİN YENİ MKYK LİSTESİNDE SÜPRİZ GELİŞME ELİTAŞ VE ATAŞ MKYK’DA

ALPEREN OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

GÖZLER AK PARTİ’NİN BÜYÜK KONGRESİNE ÇEVRİLDİ

ÖZSOY ŞAHİN: ELİTAŞ, EMEKLİNİN HALİNDEN ANLAMIYOR!

CHP YEŞİLHİSAR ESKİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TUZAK VEFAT ETTİ

GÜNÜN ANISINA ÖZEL HATIRA BİLETİ