Kayseri Büyükşehir’den kan bağışına anlamlı destek

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAN MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTI.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAN MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE ANLAMLI BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATT

YAŞAM 24.06.2025 13:44:11 0
Kayseri Büyükşehir’den kan bağışına anlamlı destek
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi iş birliğiyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Belediye personeli, belediye hizmet binasında kurulan stantta gönüllü olarak kan bağışında bulunarak örnek bir dayanışma sergiledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleriyle sadece şehir hizmetlerinde değil, toplum sağlığı ve dayanışma alanlarında da örnek olmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılığı arttırmak ve hayati bir konuya dikkat çekmek amacıyla Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kan Merkezi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında kurulan geçici kan bağışı standına personel yoğun ilgi gösterdi.
Gönüllü bağışçılar, bağış öncesi sağlık taramasından geçirilerek uzmanlar tarafından bilgilendirildi. Uygunluk testlerinin ardından stantta kayıt işlemlerini tamamlayan personel, bağış sürecine katılarak kanın hayati önemine dikkat çekti.
Kampanyaya sadece belediye çalışanları değil, belediyeye işlem için gelen vatandaşlar da destek verdi. Bağışçılar, bu tür sosyal projelerin hem bilinç oluşturduğunu hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade ederek, kan vermekten büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
ERÜ Kan Merkezi yetkilileri ise kampanyaya katkı sunan tüm gönüllülere teşekkür ederek, bu tür iş birliklerinin toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca organizasyonun hayata geçirilmesinde öncülük eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a da özel teşekkürlerini ilettiler.
Yorum

YENİ YOL GRUBU BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA, YETKİ BELGESİNİ ALDI

ÇİÇEK: SİYASETİN ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞI KALKMALI

ÖZDAĞ'A ÖZGÜRLÜK İÇİN STİCKER ÇALIŞMASI YAPTILAR

ANAHTAR PARTİ TALAS İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

ÇOPUROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA 8 İLÇEDE HALKLA BULUŞTU

YÜCEL; KURBAN PAZARINDA MÜŞTERİ YOK, SİFTAH YOK

AÇILIM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR

CHP'DE AŞKIN GENÇ'E YENİ GÖREV

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR