Kayseri Büyükşehir’den deprem bölgesine çamaşır yıkama merkezi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’IN DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI VE HİJYENİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN, DEPREM BÖLGESİNE ÇAMAŞIR YIKAMA MERKEZİ KURDU.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

YAŞAM 4.03.2023 12:18:41 0
Kayseri Büyükşehir’den deprem bölgesine çamaşır yıkama merkezi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın depremzede vatandaşların sağlığı ve hijyeni için her türlü desteği gerçekleştirirken, deprem bölgesine Çamaşır Yıkama Merkezi kurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, depremden etkilenen vatandaşların refahı, hijyeni ve temizliği için özel önem veriyor. Deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş için ilk andan itibaren yardıma ve desteğe koşan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremin yaralarını sarmaya devam ederken, kısa süre içerisinde hayata geçirdiği konteyner kentte şimdi de Çamaşır Yıkama Merkezi’ni kurdu. Konteyner kentte ikamet eden depremzede vatandaşların çamaşır yıkama ihtiyaçlarını karşılamak için ile temizlik maddelerinin yer aldığı çamaşır makinesi ve kurutma makinelerini bölgeye sevk edip, kentte Çamaşır Yıkama Merkezi’ni hizmete sundu.
Çamaşırlarını yıkayıp, kurutan depremzede vatandaşlar da anlamlı destek için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”